Bestill

Historien om en unik probiotikastamme

Historien vår starter med gründernes interesse for sammenhengene mellom probiotika, fordøyelse, mage- og tarmhelse, og helse generelt. De siste årene har det vært et økende fokus på verdien av god tarmhelse og hva det gjør for resten av kroppen. Vi undersøkte en rekke ulike probiotika, før vi for noen år siden kom over en unik probiotikastamme som er lite kjent for allmenheten, men med egenskaper som kan balansere kroppens bakterieflora, og reetablere enn sunn og naturlig tarmhelse.

I fremstillingen av BellyBliss har vi ekstreme krav til renhet, bærekraft og unike produksjonsprosesser. Resultatet er et vitenskapelig godt dokumentert probiotikum, laget for mennesker som ser verdien av bedret tarmfunksjon og den påfølgende totale helsegevinsten man kan oppnå.

BellyBliss probiotika – et tryggere valg

BellyBliss, AS er et norsk selskap med eksklusiv distribusjon av merkevaren BellyBliss probiotika og vår patenterte bakteriestamme L.plantarum OM. Basert på seriøs forskning, og gjennom GMP/NSF sertifisert produksjon benytter vi kontrollerte og trygge ingredienser. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve at vi leverer kvalitet.

Som kunde skal du vite at BellyBliss er det absolutt reneste probiotika tilskuddet du finner på markedet, der du kan forvente å oppleve en forskjell! Vi brenner for magehelse, og dét har vært drivkraften i å etablere BellyBliss i Norge. Firma ble grunnlagt i 2016 av Andre Auster. Vi henvender oss til et selektivt utvalg av privatklinikker, terapauter og salonger/spa. Vi har meget kompetente medarbeidere i vårt team som er dedikerte, og genuint opptatt av helsegevinstene man kan oppnå gjennom en velfungerende magehelse og fordøyelse.

Våre verdier

Ærlig

fordi vi alltid holder hva vi lover og vi synes at folks helse er viktig.

Nysgjerrig

fordi vi ønsker å lære og stadig utvikle menneskene, produktene og selskapet.

Kunnskapsrik

fordi alt vi gjør er basert på kunnskap, eller søken etter ny kunnskap. 

KONTAKT OSS

t: 476 25 189 (man-fre kl.08-16)

m: post@bellybliss.no

Kan vi hjelpe? Har du spørsmål om BellyBliss eller ditt abonnement er du velkommen til å ringe oss.

Vår adresse :

Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Våre utsalgssteder og samarbeidspartnere