BellyBliss har sterke fordeler sammenlignet med andre probiotika

BellyBliss er det eneste probiotiske produktet i Norden som har rettighetene til å bruke den spesialiserte stammen av melkesyrebakterien Lactobacillus plantarum, som heter OM. OM stammen er patentert for sine potente egenskaper og kan vise til solid vitenskapelig dokumentasjon.   

Bakteriene i BellyBliss er stabilt robuste, slik at de kan overleve store svingninger i temperatur under lagring og pH på vei gjennom magen din. I motsetning til mange andre produkter er BellyBliss ikke en mixtur av mange type bakterier, men basert på et biologisk rent isolat, dyrket i spesialiserte omgivelser. 100% fri for kunstige tilsetningsstoffer, som sikrer at du får den samme, nøye undersøkte probiotikastammen hver gang du bruker BellyBliss. 

Dette gjøre BellyBliss til et helt unikt produkt som skiller seg fra andre probiotiske produkter på markedet.

Wikipedia link til OM stammen --> https://no.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus_plantarum_OM 

God magehelse er viktig for både kropp og sinn, og BellyBliss kan hjelpe for :

  • Bekjemper sykdomsfremkallende bakterier
  • Normaliserer bakteriefloraen etter bruk av antibiotika
  • Hjelper fordøyelsen og øker næringsopptak i tarmen
  • Lindrer og forebygger mot irritabel tarm ( IBS )
  • Hjelper og forebygger mot hard og løs mage
  • Styrker immunforsvaret
  • Bedrer søvnkvalitet
  • Mental helse
  • Styrker hår hud og negler
Får kroppen i balanse

Bellybliss er et naturlig og biologisk rent probiotikum, som ved daglig inntak tilbakefører den opprinnelige balansen i fordøyelsen og påvirker både mentalt, fysisk og ytre velvære.                                                                                                                                                                                   

Bedre magehelse & fordøyelse

BellyBliss bidrar til bedre helse og reduserer plager fra mage og tarm på svært mange måter. BellyBliss kan derfor gi en helt ny hverdag for mange mennesker, karakterisert av gjennomgående bedre tarmfunksjon og generell helse.

Styrker ditt immunforsvar

BellyBliss har vitenskapelig dokumenterte virus- og bakteriebekjempende egenskaper, som kan virke forebyggende og gjøre vanlige infeksjonssykdommer som eksempelvis influensa og halsbetennelser sjeldnere og mer kortvarige.                                                                                  

Referanser

Lars Daniel Kirkemo
Ernæringsfysiolog & PT

Jeg har nå brukt BellyBliss kontinuerlig over en 3 mnd periode. Virkningene i forhold til min IBS & mageproblematikk er virkelig helt utrolig. Føler meg også mye bedre, med mer energi og overskudd igjennom dagen! Problematikken på kveldstid spesielt er også borte, og det har gjort ufattelig mye med livskvaliteten. Hvor skal dette ende? ☺ Fortsetter dette vil jeg helt sikkert aldri slutte med BellyBliss, og det er jo ingen tvil om at samtlige mennesker med problematikk i forhold til mage og tarm virkelig burde introduseres for dette. 

Camilla Tokvam Ramberg, 38 år
Frisør

Jeg har lenge slitt med forstoppelse og «treg» mage. Ofte halsbrann og sure oppstøt. Livskvaliteten har til tider vært dårlig. Jeg har følt meg oppblåst og sliten. Med smerter i form av halsbrann og sure oppstøt har Bellybliss hjulpet meg veldig. Jeg går nå regelmessig på toalettet og føler meg gladere og lettere til sinns. Anbefales på det sterkeste!

Maria Schmidt, 44 år
Fysioterapeut

Jeg kan virkelig snakke varmt om BellyBliss! Merket bedring på fordøyelsen bare etter noen dager, noe som er sjeldent hos meg :) Nå tar jeg BellyBliss hver dag og litt ekstra i perioder når jeg føler behov.. Jeg er i overkant opptatt av kosthold og bruk av mat som medisin. Probiotika er så utrolig viktig for oss i forhold til avgiftning av kroppen og reparasjon av tarmveggene for forebygging av kronisk sykdom. Jeg kjenner at immunforsvaret er godt og jeg føler meg bra. Det er ingen tvil om at jeg vil fortsette å bruke BellyBliss, jeg synes det har en god effekt.

Erika Hesselroth, 34 år
Akupunktør og klatreinstruktør

Jeg er IMPONERT og takknemmelig! Flere uker på ekspedisjon i Himalaya, spist all mat under åpen Himmel, bodd i telt, lange harde dager, kulde, vind, snø, skiftende miljøer og døgnrytmer og ikke til å glemme flyplass mat i forskjellige land. Magen er fortsatt i toppform! Fra nå av drar jeg aldri på tur uten BellyBliss, det er helt sikkert!

Katinka Louise Gange, 25 år
Osteopat og crossfitter

Det har gått veldig bra. Jeg har helt sluttet og drikke Biola (noe jeg måtte før for at magen ikke skulle slå seg vrang i ny og ne) og alt har vært bra siden. Jeg har heller ikke vært syk, så jeg har absolutt tro på at dette er et godt produkt! Det er jo vanskelig å se store forskjeller ettersom det kommer så gradvis, men det at jeg ikke har blitt syk når alle andre har blitt syke, og dermed ikke fått noen treningsavbrudd eller fravær fra jobb og at magen er som normal er et veldig godt tegn!

Stephen Butkus, 34 år
Fotograf

Som fotograf lever jeg i en veldig stresset hverdag med mye reising og jobb til ulike tider av døgnet. For å opprettholde god livskvalitet og kosthold supplerer jeg med BellyBliss. Etter jeg startet har jeg fått en følelse av mindre stress og en litt mer balansert hverdag med tanke på min indre kjemi.. For meg er balanse nøkkelordet for god livskvalitet, og BellyBliss skaper balanse som merkes både fysisk og psykisk.

Mefaret Bozkurt, 35 år
Rådgiver

Jeg synes BellyBliss fungerer veldig bra, merker forskjell på fordøyelsen. Jeg er veldig fornøyd, er ikke så oppblåst heller lenger og det gjør hverdagen så mye bedre! Huden min har også blitt bedre og energien har gått opp, jeg kommer til å fortsette med dette.

Karin Damsgaard Hansen, 64 år
Eindomsutvikler

Etter to uker har BellyBliss gitt meg ”et mye roligere tarmsystemJeg har hatt noen uker med mange krevende møter. Normalt ville jeg hatt masse uro og diaré. Det har jeg ikke hatt. Det har gått over all forventning. Dette tror jeg virkelig på (…) Jeg merker stor positiv forandring etter at jeg begynte å bruke BellyBliss.

                         .

Anne Viken


Ville bare si at Bellybliss er det beste produktet jeg har brukt for magen! Har hatt irritert tarm (IBS)  i minst 30 år, og prøvd veldig mye. Jeg har derfor vært litt forsiktig med å «skryte» for mye av sånne produkter da jeg tidligere har prøvd så mye som jeg tror har vært bra, men som ikke funker etter en tid. BellyBliss ser ut for å passe magen min veldig godt, å dét håper jeg at fortsetter :-)

Våre partnere

Vi er stolte av å vise til våre utsalgssteder som utelukkende består av seriøse aktører og høyt ansette privatklinikker og fagpersoner, som representerer vår viktigste kjerne distribusjon utenom BellyBliss.no 

Vi samarbeider med utvalgte avdelinger hos Klinikk for Alle. KFA var de første i Skandinavia som integrerte tverrfaglig behandling med tradisjonell medisin. De satte faglig prestisje til side for å kunne tilby pasientene et veldokumentert og effektivt behandlingstilbud.

På alle klinikkene legges det stor vekt på forbyggende behandling og god veiledning i tillegg til vanlig symptombehandling.

ICON hairspa er vår foretrukne distributør av BellyBliss mot skjønnhetsmarkedet. ICON som leverandør ønsker å utfordre det eksisterende markedet, samt påvirke de største produsentene til å bli «grønnere». Rene og trygge produkter er uten tvil fremtiden, og ICON bidrar til å gjøre BellyBliss tilgjengelige for segmenter innenfor hudpleiere, salonger og SPA. Flere high-end salonger bruker BellyBliss allerede i dag.