Bestill

BellyBliss har sterke fordeler

Bakteriene i BellyBliss er stabilt robuste, slik at de kan overleve store svingninger i temperatur under lagring og pH på vei gjennom magen din. I motsetning til mange andre produkter er BellyBliss ikke en mixtur av mange type bakterier, men basert på et biologisk rent isolat, dyrket i spesialiserte omgivelser. 100% fri for kunstige tilsetningsstoffer, som sikrer at du får den samme, nøye undersøkte probiotikastammen hver gang du bruker BellyBliss. 

Dette gjør BellyBliss til et helt unikt produkt 

  • Patentert for sine unike egenskaper
  • Forbedret utgave av verdens mest studerte bakterieart
  • Kan dyrkes av kun én spesialisert aktør på verdensbasis
  • En ren potent og trygg bakteriestamme
  • Tåler pH i magen uten kunstige tilsetninger
  • Kan lagres i romtemperatur
  • 100% uten tilsetningsstoffer
  • 100% vegansk

Tilbakemeldinger fra kunder

Veslemøy Løken, 70 år

Etter en større mageoperasjon og ny ventil mellom mage og spiserør var fordøyelsen min selvfølgelig i ulage. Diaré og forstoppelse og kvalme. Har brukt BellyBliss i snart to måneder og er SÅ fornøyd. Må innrømme at navnet på produktet sendte meg noen rare vibber, men etter å ha googlet på hvem som sto bak dette, så ble jeg nysgjerrig. Ikke angret på at jeg bestilte det, og kan for min del si at dette produktet snudde livet mitt til "før og etter". Jeg blir fast kunde ja.

Lars Daniel Kirkemo, 33 år

Jeg har nå brukt BellyBliss kontinuerlig over en 3 mnd periode. Virkningene i forhold til min mageproblematikk er virkelig helt utrolig. Føler meg også mye bedre, med mer energi og overskudd igjennom dagen! Problematikken på kveldstid spesielt er også borte, og det har gjort ufattelig mye med livskvaliteten. Hvor skal dette ende? ☺ Fortsetter dette vil jeg helt sikkert aldri slutte med BellyBliss, og det er jo ingen tvil om at samtlige mennesker med problematikk i forhold til mage og tarm virkelig burde introduseres for dette?

Camilla Tokvam Ramberg, 38 år

Jeg har lenge slitt med forstoppelse og «treg» mage. Ofte halsbrann og sure oppstøt. Livskvaliteten har til tider vært dårlig. Jeg har følt meg oppblåst og sliten. Med smerter i form av halsbrann og sure oppstøt har Bellybliss hjulpet meg veldig. Jeg går nå regelmessig på toalettet og føler meg gladere og lettere til sinns. Anbefales på det sterkeste!

Anne Viken


Ville bare si at Bellybliss er det beste produktet jeg har brukt for magen! Har hatt irritert tarm i minst 30 år, og prøvd veldig mye. Jeg har derfor vært litt forsiktig med å «skryte» for mye av sånne produkter da jeg tidligere har prøvd så mye som jeg tror har vært bra, men som ikke funker etter en tid. BellyBliss ser ut for å passe magen min veldig godt, å dét håper jeg at fortsetter :-)

Maria Schmidt, 44 år

Jeg kan virkelig snakke varmt om BellyBliss! Merket bedring på fordøyelsen bare etter noen dager, noe som er sjeldent hos meg :) Nå tar jeg BellyBliss hver dag og litt ekstra i perioder når jeg føler behov.. Jeg er i overkant opptatt av kosthold og bruk av mat som medisin. Probiotika er så utrolig viktig for oss i forhold til avgiftning av kroppen og reparasjon av tarmveggene for forebygging av kronisk sykdom. Jeg kjenner at immunforsvaret er godt og jeg føler meg bra. Det er ingen tvil om at jeg vil fortsette å bruke BellyBliss, jeg synes det har en god effekt.

Erika Hesselroth, 34 år

Jeg er IMPONERT og takknemmelig! Flere uker på ekspedisjon i Himalaya, spist all mat under åpen Himmel, bodd i telt, lange harde dager, kulde, vind, snø, skiftende miljøer og døgnrytmer og ikke til å glemme flyplass mat i forskjellige land. Magen er fortsatt i toppform! Fra nå av drar jeg aldri på tur uten BellyBliss, det er helt sikkert!

Katinka Louise Gange, 25 år

Det har gått veldig bra. Jeg har helt sluttet og drikke Biola (noe jeg måtte før for at magen ikke skulle slå seg vrang i ny og ne) og alt har vært bra siden. Jeg har heller ikke vært syk, så jeg har absolutt tro på at dette er et godt produkt! Det er jo vanskelig å se store forskjeller ettersom det kommer så gradvis, men det at jeg ikke har blitt syk når alle andre har blitt syke, og dermed ikke fått noen treningsavbrudd eller fravær fra jobb og at magen er som normal er et veldig godt tegn!

Stephen Butkus, 34 år

Som fotograf lever jeg i en veldig stresset hverdag med mye reising og jobb til ulike tider av døgnet. For å opprettholde god livskvalitet og kosthold supplerer jeg med BellyBliss. Etter jeg startet har jeg fått en følelse av mindre stress og en litt mer balansert hverdag med tanke på min indre kjemi.. For meg er balanse nøkkelordet for god livskvalitet, og BellyBliss skaper balanse som merkes både fysisk og psykisk.

Karin Damsgaard Hansen, 64 år

Etter to uker har BellyBliss gitt meg ”et mye roligere tarmsystemJeg har hatt noen uker med mange krevende møter. Normalt ville jeg hatt masse uro og diaré. Det har jeg ikke hatt. Det har gått over all forventning. Dette tror jeg virkelig på (…) Jeg merker stor positiv forandring etter at jeg begynte å bruke BellyBliss.

                         .

Mefaret Bozkurt, 35 år

Jeg synes BellyBliss fungerer veldig bra, merker forskjell på fordøyelsen. Jeg er veldig fornøyd, er ikke så oppblåst heller lenger og det gjør hverdagen så mye bedre! Huden min har også blitt bedre og energien har gått opp, jeg kommer til å fortsette med dette.

- Alle referanser er fra personer som har godkjent bruken av deres tilbakemelding -

Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere og utsalgssteder  består av høyt ansette privatklinikker  fagpersoner, og organisasjoner.

Vi samarbeider med utvalgte avdelinger hos Klinikk for Alle. KFA var de første i Skandinavia som integrerte tverrfaglig behandling med tradisjonell medisin. De satte faglig prestisje til side for å kunne tilby pasientene et veldokumentert og effektivt behandlingstilbud.

På alle klinikkene legges det stor vekt på forbyggende behandling og god veiledning i tillegg til vanlig symptombehandling.

BellyBliss samarbeider med Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer. Er du medlem i LMF får du fast rabatt på BellyBliss. 

ICON hairspa er vår foretrukne distributør av BellyBliss mot skjønnhetsmarkedet. ICON som leverandør ønsker å utfordre det eksisterende markedet, samt påvirke de største produsentene til å bli «grønnere». Rene og trygge produkter er uten tvil fremtiden, og ICON bidrar til å gjøre BellyBliss tilgjengelige for segmenter innenfor hudpleiere, salonger og SPA. Flere high-end salonger bruker BellyBliss allerede i dag.

Ta turen innom Røtter for kjøp av BellyBliss enkeltprodukter over disk. Særdeles innovative butikker med et bugnende utvalg av økologisk mat og kosmetikk. 

Våre utsalgssteder og samarbeidspartnere