Vanlige spørsmål

Om BellyBliss

Når du bruker BellyBliss, sikrer at man å få den samme grundig undersøkte, og patenterte probiotikastammen Lactobacillus plantarum OM hver gang. 

BellyBliss er ikke et blandingsprodukt, og bruker kun en spesifikk bakteriestamme, som er forsket på og utviklet over mange år, før den ble patentert  for sine dokumenterte egenskaper i USA.

Lactobacillus plantarum OM er en forbedret utgave av den kjente Lactobacillus plantarum, som er av de bakteriene det er forsket mest på. Over mange år har den fått et erfaringsgrunnlag som gjør at vi kan basere oss på bred kunnskap om denne bakterien sine egenskaper og effekter som gjør "OM" stammen spesiell.  Stammen er veldig robust og tåler pH og temperatursvingninger som gjør at den klarer å overleve veien gjennom magesekken, med en trivselstemperatur på 37 grader som er optimalisert for menneskekroppen. 

.

Når bør jeg ta BellyBliss

1-2 kapsler til frokost og 1-2 kapsler før leggetid 

Prøv deg frem da behovet er forskjellig for den enkelte.

Til måltider :
Tar du BellyBliss i forbindelse med måltider, vil det kunne bidra til effektiv og fullstendig nedbrytning av næringsstoffer, og samtidig hjelpe deg å tåle matvarer man er sensitiv mot bedre.

Før leggetid

Tar man BellyBliss i forbindelse med søvn vil man kunne få mer ut av søvnen og få mer energi. Fordøyelsen jobber mens man sover og derfor er det mange som har godt utbytte av å ta BellyBliss før leggetid.

Trening
Mange tar BellyBliss i forbindelse med trening og måltider for å få mest mulig ut av både trening og næringsstoffene i maten.

Spørsmål og svar

Hva er probiotika?

Probiotika er levende mikroorganismer , som når det inntas i tilstrekkelige mengder, har en gunstig effekt på kroppen. For at en melkesyrebakterie skal få tittelen “probiotisk”, må den kunne overleve magens sure miljø for å være aktiv i resten av fordøyelseskanalen, hvor den utgjør mesteparten av sitt arbeid. 

Når man kjøper kosttilskudd med Probiotika er det viktig å kunne identifisere hvilke probiotikastamme det inneholder. For å kunne identifisere en probiotika, må man kjenne til dens slekt, art og stamme. Eksempelvis er Lactobacillus plantarumOM, hvor Lactobacillus er slekt, plantarum er art og (OM) er stammen.

Når du bruker BellyBliss, sikrer man å få den samme grundig undersøkte, og patenterte probiotikastammen hver gang. 

Man kan sammenligne det å kjøpe probiotika med vitaminer: Når en kjøper vitaminer (slekt), vil man ikke bare vite hva slags vitamin det er f.eks vitamin B (art) men også hva slags type B-vitamin f.eks. B6 (stamme).

Holdbarhet og romtemperatur

Bakterien vi bruker i BellyBliss  tåler romtemperatur og svingninger i temperatur godt.  Bakterien er utviklet for dette, og har en trivsels-temperatur på 37 garder som gjør at den trives i menneskekroppen. 

Holdbarhet :

BellyBliss har en best før dato som er satt med veldig gode marginer for å sikre et stabilt produkt. Bakterien blir kontroll målet med jevne mellomrom, og selv etter et år i kapsel er det fortsatt like god effekt, selvom vi setter best før dato lenge før dette.

Kan kapslene åpnes / jeg svelger ikke piller

Kapslene er meget enkle å åpne, og mange blander bakterien direkte med andre matvarer.

Kan jeg bruke BellyBliss når jeg ikke tåler lactose

Vi har flere laktoseintolerante som bruker BellyBliss med veldig gode resultater for sine mageproblemer, og noen opplever også at de tåler laktose bedre når de går på BellyBliss.

BellyBliss er 100% fritt for laktose, og vil aldri vil gi plager hos laktoseintolerante. Snarere motsatt; bakteriestammen i BellyBliss hjelper kroppen å bryte ned melkesukker (laktose), slik at du i større grad kan tåle produkter med laktose.

Kan jeg bruke BellyBliss når jeg ikke tåler gluten?

Ja, BellyBliss er 100 % glutenfritt

Er BellyBliss vegansk ?

Ja, BellyBliss er 100 % vegansk. Bakterien stammer fra planter, og kapslene er 100 % vegetabilske.

Ekspedering

Vi har kort ekspederingstid for ordrer, normalt 1-2 virkedager.

Når får jeg ordrebekreftelse?

Ordrebekreftelse sendes på e-post kort tid etter din ordre er bekreftet betalt eller godkjent med faktura/delbetaling.

Kan dere sende varene i oppkrav?

Nei, dessverre. Vi sender kun ut varen etter at ordren er forskuddsbetalt.

Er det mulig å hente varene selv?

Det er per i dag dessverre ikke mulig å hente varene direkte hos oss.

Sender dere pakker til Svalbard eller utlandet?

Nei, dessverre.

Hva skjer om jeg lar være å hente pakken min?

Da vil pakken bli sendt i retur til oss. Ønsker du varene, kan du betale ny frakt på kr 59,- via en uavhentetordre som opprettes av systemet. Dersom du ikke betaler uavhentetordren innen fristen eller ikke vil ha ordren på nytt vil vi trekke fra kr 200,- samt returporto på kr 59,-. Eventuell rest vil bli kreditert.  Hvis du mener Posten er ansvarlig for returen ber vi deg ta dette opp med dem. Sendingsnummer på det som ble returnert, og som du må oppgi. Tar Posten på seg ansvar for returen og utgifter for frakt vil vi kunne sende varene på nytt uten utgifter for deg.

  • Patentert for sine dokumenterte egenskaper
  • Forbedret utgave av verdens mest studerte bakterie
  • Kan dyrkes av kun et spesialisert laboratorie på verdensbasis
  • En ren potent og trygg bakteriestame
  • Tåler pH i magen uten kunstige tilsetninger
  • Kan lagres i romtemperatur
  • 100 % uten tilsetningsstoffer
  • 100 % vegansk