Bestill

Vanlige spørsmål

Om BellyBliss

Når du bruker BellyBliss, sikrer at man å få den samme grundig undersøkte, og patenterte probiotikastammen Lactobacillus plantarum OM hver gang. 

BellyBliss er ikke et blandingsprodukt, og bruker kun en spesifikk bakteriestamme, som er forsket på og utviklet over mange år, før den ble patentert  for sine unike egenskaper i USA.

Lactobacillus plantarum OM er en forbedret utgave av den kjente Lactobacillus plantarum, som er av de bakteriene det er forsket mest på. Over mange år har den fått et erfaringsgrunnlag som gjør at vi kan basere oss på bred kunnskap om bakteriestammen sine egenskaper som gjør "OM" stammen spesiell.  "OM" stammen er veldig robust og tåler pH og temperatursvingninger som gjør at den klarer å overleve veien gjennom magesekken, med en trivselstemperatur på 37 grader som er optimalisert for menneskekroppen. 

.

Når bør jeg ta BellyBliss

1-2 kapsler til frokost og 1-2 kapsler før leggetid 

Prøv deg frem da behovet er forskjellig for den enkelte.

Til måltider :
Tar du BellyBliss i forbindelse med måltider, vil det kunne bidra til effektiv og fullstendig nedbrytning av næringsstoffer, og samtidig hjelpe deg å tåle matvarer man er sensitiv mot bedre.

Før leggetid

Tar man BellyBliss i forbindelse med søvn vil man kunne få mer ut av søvnen og få mer energi. Fordøyelsen jobber mens man sover og derfor er det mange som har godt utbytte av å ta BellyBliss før leggetid.

Trening
Mange tar BellyBliss i forbindelse med trening og måltider for å få mest mulig ut av både trening og næringsstoffene i maten.

Spørsmål og svar

Hva er probiotika?

Probiotika er levende mikroorganismer , som når det inntas i tilstrekkelige mengder, har en gunstig effekt på kroppen. For at en melkesyrebakterie skal få tittelen “probiotisk”, må den kunne overleve magens sure miljø for å være aktiv i resten av fordøyelseskanalen, hvor den utgjør mesteparten av sitt arbeid. 

Når man kjøper kosttilskudd med Probiotika er det viktig å kunne identifisere hvilke probiotikastamme det inneholder. For å kunne identifisere en probiotika, må man kjenne til dens slekt, art og stamme. Eksempelvis er Lactobacillus plantarumOM, hvor Lactobacillus er slekt, plantarum er art og (OM) er stammen.

Når du bruker BellyBliss, sikrer man å få den samme grundig undersøkte, og patenterte probiotikastammen hver gang. 

Man kan sammenligne det å kjøpe probiotika med vitaminer: Når en kjøper vitaminer (slekt), vil man ikke bare vite hva slags vitamin det er f.eks vitamin B (art) men også hva slags type B-vitamin f.eks. B6 (stamme).

Holdbarhet og romtemperatur

Bakterien vi bruker i BellyBliss (Lactobacillus plantarum OM) tåler romtemperatur og svingninger i temperatur godt.  Bakterien er utviklet for dette, og har en trivselstemperatur på 37 grader som gjør at den trives i menneskekroppen. 

Holdbarhet :

BellyBliss har "best før dato" som er satt med veldig gode marginer for å sikre et stabilt produkt. Bakterien blir kontroll-målet med jevne mellomrom, og selv etter 1. år i kapsel er produktet 100% stabilt.

Hva inneholder BellyBliss

Innhold: Probiotiske bakterier av den unike patenterte stammen Lactobacillus plantarum OM.  

Ingredienser: Lactobacillus plantarum OM, stabilissert riskli (fyllmiddel), vegetabilsk cellulose, vann (kapsel).

Se også :

https://no.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus_plantarum_OM

En eller flere bakteriestammer ?

Over mange år har OM stammen gitt et bredt klinisk erfaringsgrunnlag som gjør at vi kan basere oss på kunnskap om bakterien vår i mye større grad enn mange andre, og derfor ønsker vi ikke å blande inn andre bakterier som vi vet mindre om, og som i verste fall kan påvirke de gode effektene OM stammen har alene.

Produkter med flere bakteriestammer og høyt antall klonedannende enheter kan også være effektivt; men, dette kan være sterk kost for en sensitiv tarm, og det kan også påvirke en eksisterende normalflora (bakteriesammensetningen man har fra før av i tarm) uheldig.

Produkter med kun én bakteriestamme og relativt færre klonedannende enheter, er på den annen side mer avhengig av at den utvalgte stammen har svært spesielle egenskaper. Eksempelvis, mange med sensitiv tarm kan få forverrede plager ved å tilføre et høyt antall ulike bakteriestammer. BellyBliss inneholder Lactobacillus plantarum OM, en patentert bakteriestamme med godt dokumenterte spesielle egenskaper. Den er meget robust og tåler både temperatur og pH (surhetsgrad) i mage og tarm. Videre har den spesifikke beviste egenskaper som kan bidra til betydelig bedre tarmfunksjon hos mennesker med problemer i tarm. BellyBliss er i tillegg fremstilt uten bruk av tilsetninger som kan virke belastende for en sensitiv tarm.

Kan kapslene åpnes? / jeg svelger ikke piller

Kapslene er meget enkle å åpne, og mange velger å blande bakterien direkte med andre matvarer.

Kan jeg bruke BellyBliss når jeg ikke tåler laktose?

Vi har flere laktoseintolerante som bruker BellyBliss med veldig gode resultater for sine mageproblemer, og noen opplever også at de tåler laktose bedre når de går på BellyBliss.

BellyBliss er 100% fritt for laktose, og vil aldri vil gi plager hos laktoseintolerante. Snarere motsatt; bakteriestammen i BellyBliss hjelper kroppen å bryte ned melkesukker (laktose), slik at du i større grad kan tåle produkter med laktose.

Kan jeg bruke BellyBliss når jeg ikke tåler gluten?

Ja, BellyBliss er 100 % glutenfritt

Er BellyBliss vegansk?

Ja, BellyBliss er 100 % vegansk. Bakterien stammer fra planter, og kapslene er 100 % vegetabilske.

Hvor raskt kjenner man virkning ?

I forbindelse med at man starter opp med BellyBliss, vil man raskt kunne kjenne en forandring / overgang gjennom mer aktivitet og/eller at avføringsrutinen kan endre seg noe. For noen er det veldig merkbart at noe skjer, men for andre merker man ikke så mye til denne overgangen. Dette skyldes at bakteriesammensetningen endrer seg i tarm, og er et tegn på at BellyBliss gjør jobben den skal. For de som er meget sensitive, kan overgangen merkes i større grad.

Som for all probiotika anbefales daglig inntak av BellyBliss for å oppnå sterkest positiv effekt på helsen. Bakteriene vil være aktive i kroppen ca 1-2 uker før de skilles ut. Det betyr at du bør ha jevn tilførsel av nye bakterier. Det vil være individuelt hvor lenge/mye som må inntas på daglig basis før man oppnår full effekt. F.eks; det kan være en fordel å innta større mengder med BellyBliss daglig for personer med IBS, IBD, Candida, eksem, eller de som har gått langvarig på antibiotika, da disse ofte har større ubalanse av gode og dårlige bakterier.

Si ifra til oss om du har spørsmål under oppstart.

Ekspedering

Vi har kort ekspederingstid for ordrer, normalt 1-2 virkedager.

Når får jeg ordrebekreftelse?

Ordrebekreftelse sendes på e-post kort tid etter din ordre er bekreftet betalt eller godkjent med faktura/delbetaling.

Kan dere sende varene i oppkrav?

Nei, dessverre. Vi sender kun ut varen etter at ordren er forskuddsbetalt.

Er det mulig å hente varene selv?

Det er per i dag dessverre ikke mulig å hente varene direkte hos oss.

Sender dere pakker til Svalbard eller utlandet?

Nei, dessverre.

Hva skjer om jeg lar være å hente pakken min?

Da vil pakken bli sendt i retur til oss. Ønsker du varene, kan du betale ny frakt på kr 59,- via en uavhentetordre som opprettes av systemet. Dersom du ikke betaler uavhentetordren innen fristen eller ikke vil ha ordren på nytt vil vi trekke fra kr 200,- samt returporto på kr 59,-. Eventuell rest vil bli kreditert.  Hvis du mener Posten er ansvarlig for returen ber vi deg ta dette opp med dem. Sendingsnummer på det som ble returnert, og som du må oppgi. Tar Posten på seg ansvar for returen og utgifter for frakt vil vi kunne sende varene på nytt uten utgifter for deg.

  • Patentert for sine dokumenterte egenskaper
  • Forbedret utgave av verdens mest studerte bakterie
  • Kan dyrkes av kun én spesialisert aktør globalt
  • En ren potent og trygg bakteriestame
  • Tåler pH i magen
  • Helt uten tilsetningsstoffer
  • 100 % stabilt i romtemperatur
  • 100 % vegansk

Våre utsalgssteder og samarbeidspartnere