Bestill

Brukerbetingelser

Betingelser for bruk

Dette nettstedet er levert av BellyBliss AS til å presentere informasjon om BellyBliss sine produkter. Immaterielle rettigheter til innholdet i dette nettstedet, eksempelvis tekst, grafikk og varemerker er beskyttet av intellektuell eiendomsrett og tilhører BellyBliss AS eller dets lisensgivere. Innholdet på dette nettstedet kan ikke kopieres, endres, selges eller distribueres eller på noen måte utnyttes kommersielt uten tillatelse fra BellyBliss.

Det er lov å laste ned, lese og skrive ut kopier av innholdet på dette nettstedet for personlig og ikke-kommersiell bruk, forutsatt at du ikke sletter eller endrer merknader om opphavsrett, varemerker eller annen fortrolig juridisk informasjon.

BellyBliss sine produkter bør vurderes som kosttilskudd. Informasjon på nettstedet er ikke ment å diagnostisere, forebygge, lege eller lindre sykdom, sykdomssymptomer eller smerter. Informasjon om helsemessige fordeler er kun beregnet for helsepersonell og bedrifter.

Lenker til andre nettsteder

BellyBliss sitt nettsted kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. BellyBliss er ikke ansvarlig for disse nettstedene eller innholdet. Hvis du velger å besøke en tredjeparts nettside via en lenke på BellyBliss hjemmeside gjøres dette på eget ansvar. BellyBliss kontrollerer ikke disse tredjeparts nettsteder, og vi oppfordrer deg til å lese disse nettstedenes vilkår for behandling av personopplysninger.

Ansvarsfraskrivelse

BellyBliss sin hjemmeside fremstår “som den er” og BellyBliss gjør ingen garantier for området, tilgjengelighet eller dens innhold. All bruk er på egen risiko. BellyBliss kan når som helst uten forvarsel å endre eller fjerne materiale fra nettstedet.

BellyBliss nettsted kan også inneholde tredjeparts materiale. BellyBliss er ikke ansvarlig for innholdet i tredjepartsmaterialer, og all bruk er på egen risiko. BellyBliss er ikke i noe tilfelle ansvarlig for skader som skyldes bruken av websiden eller dens innhold.Våre utsalgssteder og samarbeidspartnere