Om Oss

André Auster, vår gründer og daglige leder (CEO) har hatt en stor interesse for helse og trening gjennom hele livet, og han oppdaget probiotika da han var 23 år gammel. Etter å ha testet utallige produkter merket han forskjell i effekt; både god, dårlig, og ikke eksisterende. Han er samtidig opptatt av renhet i produkter, og han fant ingen produkter på markedet som oppfylte hans ønsker og krav. Så å si alle produktene han undersøkte inneholdt kunstige tilsetninger, diverse fyllstoffer, og konserveringsmidler. André tenkte som følger:


“Finnes ikke produktet på
markedet, får jeg lage
det selv!”

Det var akkurat i dette øyeblikket BellyBliss® begynte.


Veien videre

Etter å ha lest utallige forskningsartikler dukket et for André velkjent navn opp: Sverre Larsstuvold Sand (MD, PhD), som hadde forsket på bakterieprodukter gjennom mange år. Sverre og André gikk på barneskole sammen, men hadde ikke snakket sammen siden.

Når det først ble tatt en telefon, varte samtalen i mange timer. André delte alt han hadde kommet frem til med sine egne undersøkelser, særlig av Lactobacillus plantarum OM stammen. Sverre hadde selvsagt god kjennskap til Lactobacillus. plantarum fra tidligere, men LpOM stammen var ny for ham. Etter å ha lest igjennom forskning, patenter, og egenskaper, bestemte André og Sverre seg for å samarbeide.


Visjonen ble å spre kunnskap om og bruk av probiotika, og å tilby et helt rent og trygt probiotikum, med et ønske om å gjeninnføre levende bakterier i kosten, reetablere en sunn og balansert tarmflora, og å bidra til bedret folkehelse!


Sverre satt på førsteklasses kunnskap om hva som er relevant å tilsette i kombinasjon med denne probiotiske stammen. Valget falt på et naturlig kostfiber av høyeste kvalitet fra riskli (Ribran200®).

Risklien er benyttet som et prebiotikum (mat til tarmbakteriene), som gjør det enkelt for dem å etablere seg i tarmen.


Fra idé til virkelighet

Ideén videreutviklet seg da broren til André, Kim Frick-Auster ble med i teamet. Han presiserte at tarm og magehelse ikke er det folk nødvendigvis liker å prate så høyt om, og at slike produkter gjerne ble gjemt bort i et skap på badet, eller nederst i en skuff.

At produktet skulle ha høyeste kvalitet var allerede bestemt, men det ble også konkludert med at det skulle ha et utrykk i design og markedsføring, som gjorde temaet magehelse og fordøyelse helt naturlig å snakke om.

Det skulle kunne stå på kjøkkenbenken, som en del av et sunt kosthold, og ha et tiltrekkende navn som skiller seg fra assosiasjonene andre produkter på markedet skaper. Det er viktig for oss å lage en opplevelse av velvære og balanse.

Utifra dette ble merkevaren BellyBliss® skapt, med fokus på en god magefølelse fremfor mageproblemer.


Med oss får du kvalitet

BellyBliss® representerer gullstandarden for gode produksjonsmetoder, og garanterer et produkt med ypperste råvarekvalitet. Den aktive ingrediensen i BellyBliss® Lactobacillus plantarum OM ble på bakgrunn av solid dokumentasjon patentert for sine egenskaper i april 1999.

FDA (U.S. Food and Drug Administration) har jevnlige kontroller av anleggene som fremstiller BellyBliss® for å sikre CGMP (current good manufacturing practices), og produksjonen er i tillegg NSF-sertifisert (national sanitation foundation). NSF er bransjens gullstandard hva angår uavhengige, grundige, og pålitelige trygghetssertifiseringer.

Produksjonen følger også Ansi-standard, og endelig er hvert eneste glass med BellyBliss eksplisitt produsert i tråd med CGMPs 21CFR 111.