"Jeg ble kvitt plagene og fikk en ny hverdag med BellyBliss"

- Så lenge jeg kan huske har jeg vært plaget av mageproblemer med påfølgende angst og stress. Jeg skulle ønske jeg hadde funnet denne løsningen før. Camilla ( 38 )

Det er ganske nøyaktig 3 år siden Camilla begynte å få store problemer med magen og følte seg ofte totalt tappet for energi. I tillegg til hard mage var det halsbrann og sure oppstøt som gav hun problemer i hverdagen.

- Jeg som alltid har vært en livsglad person med mye pågangsmot, har følt dette som en stor belastning og hinder i hverdagen. Jeg har følt meg oppblåst og sliten. Etter mange år nå med kranglete mage hadde jeg nesten gitt opp å bli helt bra.

Plager fra fordøyelsen er økende i befolkningen

Så mange som en million Nordmenn sliter med mageproblemer jevnlig. Det kan være plagsomt, men likevel er det få som snakker om det. Det gjorde Camilla, og i dag er hun blitt helt bra.

Det er utført en rekke studier på både dyr og mennesker når det gjelder helsefremmende effekter av probiotiske bakterier.  Lactobacillus plantarum er en av de mest studerte bakteriestammene, og brukes i alle BellyBliss produktene. 

Sverre Larsstuvold Sand
MD, PhD

Doktor Sverre Larsstuvold Sand er en internasjonalt publisert forsker med doktorgrad i molekylærbiologi, og har inngående kjennskap til melkesyrebakterier spesielt og probiotika generelt. Gjennom sine studier og erfaring med probiotika, og etter å ha jobbet klinisk med et tversnitt av befolkningen over flere år, er Sverre overbevist om at probiotika vil bli mer og mer brukt av medisinsk personell og fagfolk, både preventiv bruk for immunforsvar og fordøyelse, men at vi også vil se mer bruk blant grupper som hos idrettsfolk, gravide samt innen mental helse.          

 

Camilla fikk hjelp med BellyBliss

- Bellybliss har hjulpet meg veldig. Jeg går regelmessig på toalettet. Jeg har ikke lenger halsbrann eller sure oppstøt. Jeg føler meg gladere og lettere til sinns. vil absolutt anbefale dette produktet videre. 
 

Det var en kollega på jobben som anbefalte Camilla å prøve BellyBliss, og etter at hun hadde brukt det i 2 uker kom resultatene. 

- Mageplagene mine forsvant, og jeg fikk også lindret halsbrannen jeg ofte strevde med.
 

Probiotika hjelper

Mageproblemer og sure oppstøt kan være svært ubehagelig å slite med, men det finnes hjelp. Både forskning og brukererfaringer viser at probiotika kan hjelpe mot mageproblemer. 

BellyBliss inneholder probiotikastammen Lactobacillus Plantarum OM. L. plantarum er meget grundig studert og er blant de bakteriestammene det er forsket mest på. ( Wikipedia link OM stammen )