Bestill

"Jeg ble kvitt plagene og fikk en ny hverdag med BellyBliss"

- Så lenge jeg kan huske har jeg vært plaget av mageproblemer med påfølgende angst og stress. Jeg skulle ønske jeg hadde funnet denne løsningen før. Camilla ( 38 )

Det er ganske nøyaktig 3 år siden Camilla begynte å få store problemer med magen og følte seg ofte totalt tappet for energi. I tillegg til hard mage var det halsbrann og sure oppstøt som gav hun problemer i hverdagen.

- Jeg som alltid har vært en livsglad person med mye pågangsmot, har følt dette som en stor belastning og hinder i hverdagen. Jeg har følt meg oppblåst og sliten. Etter mange år nå med kranglete mage hadde jeg nesten gitt opp å bli helt bra.

Camilla fikk hjelp med BellyBliss

- Bellybliss har hjulpet meg veldig. Jeg går regelmessig på toalettet. Jeg har ikke lenger halsbrann eller sure oppstøt. Jeg føler meg gladere og lettere til sinns. vil absolutt anbefale dette produktet videre. 
 

Det var en kollega på jobben som anbefalte Camilla å prøve BellyBliss, og etter at hun hadde brukt det i 2 uker kom resultatene. 

- Mageplagene mine forsvant, og jeg fikk også lindret halsbrannen jeg ofte strevde med.
 

Våre utsalgssteder og samarbeidspartnere