Bestill

Sliter du med magen ? Her er rådene som hjelper..

Irritabel tarm er en fellesbetegnelse for flere plager som har med tarm og fordøyelse å gjøre. Det kan være magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse, eller diaré. Er du en person som sliter med irritabel tarm, vet du at dette kan gi store mageproblemer, selv om undersøkelser ikke klarer å finne feilen. Tilstanden er vanlig og anslås å ramme så mye som 25% av befolkningen.

En bedring av tarmfloraen har vist seg å ha en svært effektiv lindrende effekt på symptomer hos personer med IBS. Probiotika har få eller ingen bivirkninger og brukes nå mer aktivt i behandling av IBS, før eventuell medisinering med tradisjonelle legemidler, som oftest har problematiske bivirkninger.

IBS har mange symptomer som reduserer livskvaliteten 

Mennesker med irritabel tarm går ofte lenge uten svar på hvorfor de har plager, og kan føle seg misforstått og mistrodd. 

Probiotika doktor

Hva sier ekspertene? probiotika er gjenstand for en enorm forskningsaktivitet og det  er svært mange forskere og leger verden over som er meget positive til probiotika. Bare i 2017 alene ble det utført nesten 2000 studier på feltet. Det ser ut som at probiotika vil bli mer og mer brukt av medisinsk personell og fagfolk i fremtiden, både preventiv bruk for immunforsvar og fordøyelse, men at vi også vil se mer bruk blant grupper som hos idrettsfolk, gravide samt innen mental helse.

God prognose ved bruk av Lactobacillus plantarum:

Avhengig av type probiotika og forhold hos den enkelte person, kan effektene variere sterkt utifra hvilke type produkt man velger. Det er derfor viktig at det gjøres en nøye vurdering av hvilken probiotikastamme som brukes for å sikre best mulig lindrende effekt.

Plager fra fordøyelsen er økende i befolkningen, og det er følgelig spesielt interessant at Lactobacillus plantarum er vist å ha lindrende effekt på flere ulike plager forbundet med mage og fordøyelse i en rekke studier og forsøk.

En bedre tarmflora kan ha innvirkning også på mental helse, da fordøyelsesbesvær og irritabel tarm har vært knyttet til økte nivåer av kortisol (stresshormon). En sunn tarmflora kan følgelig indirekte motvirke eller lette plagene fra noen typer kronisk utmattelse, depresjon, angst og stress viser undersøkelser.

Velg riktig probiotika

BellyBliss inneholder den unike probiotikastammen Lactobacillus plantarum OM. Stammen dyrkes i spesialiserte omgivelser, og er utviklet over mange år av fagpersoner og forskere, som har patenert den for sine unike egenskaper.

L. plantarum er grundig studert og blant de bakteriestammene det er forsket aller mest på. "OM" stammen som BellyBliss bruker er en forbedret versjon av L. plantarum som er enda sterkere og tåler både svingninger i temperatur og pH, slik at den overlever veien gjennom magesekken. Dette gjør BellyBliss unikt sammenlignet med andre produkter som ikke kan bruke OM stammen.

 

PATENTERT

Bakteriestammen i BellyBliss er patentert for sine unike egenskaper

FORBEDRET

Forbedret utgave fra en av verdens mest studerte bakteriearter

TRYGG

En ren, trygg, og potent bakteriestamme

ROBUST

Tåler både temperatur og pH (surhetsgrad) i mage og tarm, og er derfor også stabilt i romtemperatur

HYPOALLERGENISK

Helt fri for laktose, melkeprotein, og kjente allergener

NATURLIG

Helt uten skadelige tilsetningsstoffer

VEGETABILSK

Egnet for både vegetarianere og veganere; helt uten animalske ingredienser

.

 

Våre utsalgssteder og samarbeidspartnere