Bestill

"BellyBliss har reddet meg flere ganger"

Katinka Louise Gange (26) jobber for Klinikk for Alle på Bekkestua i Bærum. Trening er hennes største hobby og tar mye av hverdagen, noe hun storkoser seg med. Hun er som mange andre helt avhengig av å holde seg frisk. For å unngå treningsavbrudd og fravær fra jobb tyr hun til BellyBliss for å styrke magehelsen og immunforsvaret.

Å bli rammet av mageproblemer eller influensa iløpet av en hektisk periode er det nok mange som har kjent på kroppen. Det har også Katinka gjort. En sunn fordøyelse og et sterkt immunforsvar er derfor essensielt for at hun skal kunne yte maksimalt på trening og i jobben.

" Helt siden ungdomsskolen har jeg vært plaget med diffuse mage og fordøyelsesplager i form av smerter, løs mage og luft. Til tider var jeg helt avhengig av å ha en do i nærheten, det gikk utover psyken og det sosiale "

 

Holder mageproblemene unna

For noen år siden hadde hun perioder med hyppige forkjølelser og mageproblemer, noe en som satser alt på trening ikke har tid til. Dersom formen bare er litt dårligere enn den burde være, går det fort utover prestasjonen. Hun er derfor glad for at hun oppdaget BellyBliss, som bidrar til at hun kan holde seg frisk, slik kan hun kan få mest mulig ut av treningen, og prestere maksimalt når det gjelder.

" Jeg har merket stor forskjell etter at jeg begynte med BellyBliss, før fikk jeg ”alle” forkjølelser, nå er jeg omtrent aldri syk "

 

Riktige bakterier i tarmen holder deg frisk

Fordøyelsesproblemer har ikke alltid vært så populært å snakke om. I den vestlige verden begynner vi nå å erkjenne at en god tarmhelse er svært viktig for å oppnå en god helse generelt sett. Mange mennesker er plaget av ulike fordøyelsesproblemer noe som preger hverdagen og livskvaliteten.

Øker naturlig produksjon av K2

Flere kunder som tar kosttilskuddet fast hver dag kan fortelle at flere ekstra kapsler stopper en mageinfeksjon eller influensa fra å bryte ut. En av disse er Katinka, som tar BellyBliss for å holde seg frisk hele året. Det er også veldig interessant at tarmfloraen hennes har begynt å produsere mer K2 vitamin etter at hun begynte på produktet.

" Først og fremst har jeg fått en normal avføring, ingen smerter, K2 vitamin økte fra 0,2 til 2,2 (altså 11x så høyt) på noen få måneder med BellyBliss, noe som betyr at tarmfloraen har endret seg, og klarer å produsere mer K2 Vitamin. Dette har resultert i at det skal veldig mye til før jeg blir syk. Før fikk jeg alle forkjølelser, nå er jeg omtrent aldri syk "

Hvis hun føler at hun skulle bli vedlig dårlig i magen, øker hun dosen. Brygger man på en forkjølelse eller lingende kan det være anbefalt å øke dosen i noen dager.

Du kan ta så mange som 6 kapsler i døgnet over en periode på 2-3 dager. Du kan også åpne en kapsel og helle innholdet i noe drikke. 

 

Våre utsalgssteder og samarbeidspartnere