fbpx

Katinka Louise Gange (26) jobber for Klinikk for Alle på Bekkestua, og trening er en stor del av hennes liv og hverdag. Hun er helt avhengig av å holde seg frisk. For å unngå treningsavbrudd og fravær fra jobb bruker hun BellyBliss for å styrke magehelsen og immunforsvaret.

Å bli rammet av mageproblemer eller influensa i løpet av en hektisk periode er det nok mange som har kjent på kroppen. Det har også Katinka gjort. En sunn fordøyelse og et sterkt immunforsvar er derfor essensielt for at hun skal kunne yte maksimalt på trening og i jobben.

» Helt siden ungdomsskolen har jeg vært plaget med diffuse mage og fordøyelsesplager i form av smerter, løs mage og luft. Til tider var jeg helt avhengig av å ha en do i nærheten, det gikk utover psyken og det sosiale «

Riktige bakterier i tarmen holder deg frisk

Fordøyelsesproblemer har ikke alltid vært så populært å snakke om. I den vestlige verden begynner vi nå å erkjenne at en god tarmhelse er svært viktig for å oppnå en god helse generelt sett. Mange mennesker er plaget av ulike fordøyelsesproblemer noe som preger hverdagen og livskvaliteten.

Øker naturlig produksjon av K2

Flere kunder som tar kosttilskuddet fast hver dag kan fortelle at flere ekstra kapsler stopper en mageinfeksjon eller influensa fra å bryte ut. En av disse er Katinka, som tar BellyBliss for å holde seg frisk hele året. Det er også veldig interessant at tarmfloraen hennes har begynt å produsere mer K2 vitamin etter at hun begynte på produktet.

» Først og fremst har jeg fått en normal avføring, ingen smerter, K2 vitamin økte fra 0,2 til 2,2 (altså 11x så høyt) på noen få måneder med BellyBliss, noe som betyr at tarmfloraen har endret seg, og klarer å produsere mer K2 Vitamin. Dette har resultert i at det skal veldig mye til før jeg blir syk. Før fikk jeg alle forkjølelser, nå er jeg omtrent aldri syk «

Hvis hun føler at hun skulle bli vedlig dårlig i magen, øker hun dosen. Brygger man på en forkjølelse eller lingende kan det være anbefalt å øke dosen i noen dager.

Du kan ta så mange som 6 kapsler i døgnet over en periode på 2-3 dager. Du kan også åpne en kapsel og helle innholdet i noe drikke.

Bestill